IMGP0131_Crop

Latin Dance nestje – geboren op 5 mei 2015

Neem contact met ons op via de contactpagina of per telefoon (06-21592023) wanneer je meer informatie wilt over dit nestje.

Moeder
phoebeQunaka’s Elswyth, NFO ns 09 24
Zwart zilver gevlekt met wit
18 mei 2013

Vader
irvineNorsk Glimre’s Inpulse Irvine, n 09 22
Zwart gemarmerd met wit
16 maart 2013

Op 5 mei 2015 heeft Phoebe het levenslicht geschonken aan vier prachtige katertjes en één poesje! We hebben besloten om de kittens te noemen naar Zuid-Amerikaanse dansen omdat wij hier zelf ook zo van houden 😀

Uit een eerder nestje uit deze combinatie is gebleken dat de kittens ook zilver of smoke kunnen zijn. Dit zal later blijken.

Kittens in dit nestje

kizombaKizomba (kater) (besproken)
Kizomba is een katertje, te herkennen aan de donkere streep op zijn neus. Meer informatie en de definitieve kleurbepaling volgt wanneer hij wat ouder is.

bachataBachata (kater) (besproken)
Bachata is een katertje, te herkennen aan de grote hoeveelheid wit. Meer informatie en de definitieve kleurbepaling volgt wanneer hij wat ouder is.

zoukZouk (kater) (besproken)
Zouk is een katertje.
Meer informatie en de definitieve kleurbepaling volgt wanneer hij wat ouder is.

merengueMerengue (kater) (besproken)
Merengue is een katertje, te herkennen aan zijn bijna helemaal witte koppie. Meer informatie en de definitieve kleurbepaling volgt wanneer hij wat ouder is.

salsaSalsa (poes) (besproken)
Salsa is het enige poesje uit het nest. Ze lijkt op Zouk. Meer informatie en de definitieve kleurbepaling volgt wanneer ze wat ouder is.

Foto’s van het nestje